Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΝΗΣΩΝ
ΚΟΡΑΗ 4 - 454 44 ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΤΗΛ: 2651 0 21927 - 31427 FAX: 2651 0 31427
E-mail : geoteeip@otenet.gr

Αριθμ. Πρωτ.: 342

ΠΡΟΣ : Νομάρχη Ν. Ιωαννίνων
κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη
Διοικητήριο Τ.Κ. 452 21 Ιωάννινα

Ιωάννινα 10.07.2009

ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Κύριε Νομάρχη,
Η Περιφέρεια Ηπείρου ανέθεσε στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων (Ν.Α.Ι.) την εκπόνηση μελέτης μεταφοράς νερού στο Λεκανοπέδιο Ιωαννίνων και η Ν.Α.Ι. συνέστητε επιτροπή για τον καθορισμό του φυσικού αντικειμένου για τη σύνταξη της μελέτης, η οποία αποτελούνταν από έναν εκπρόσωπο του Τ.Ε.Ε. , έναν εκπρόσωπο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, έναν εκπρόσωπο του Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης και έναν εκπρόσωπο του ΙΓΜΕ, ενώ ποτέ δεν ζητήθηκε να οριστεί στην επιτροπή αυτή και κάποιος εκπρόσωπος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) θεσμοθετημένου άλλωστε σύμβουλου της πολιτείας.
Κύριε Νομάρχη,
Θεωρούμε σοβαρή έως και επιστημονικά προσβλητική την παράλειψη της Ν.Α.Ι., την μη πρόσκληση του Παραρτήματος ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Ηπείρου-Νήσων, το οποίο μάλιστα έχει την έδρα του στα Ιωάννινα, να ορίσει εκπρόσωπο του στην επιτροπή αυτή. Θεωρούμε ότι τη συμμετοχή του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., στην παραπάνω επιτροπή έχει να προσφέρει και όχι να «αφαιρέσει».
Κύριε Νομάρχη,
Αναμένουμε έστω και τώρα η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων και εσείς προσωπικά, να αναλάβετε την πρωτοβουλία και να διορθώσετε την παράλειψη αυτή και επιπρόσθετα να θέσετε υπόψη του Παραρτήματος μας την μελέτη..
Για τη Δ.Ε. του Παραρτήματος
Ο Πρόεδρος

Στάθης Ι. Παπακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια: