Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ – ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΩΤΕΕ ΗΠΕΙΡΟΥ



Συνάντηση με την Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ηπείρου και Νήσων του ΓΕΩΤΕΕ είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης. Έγινε διεξοδική συζήτηση για θέματα γεωτεχνικού ενδιαφέροντος, κατά την οποία ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε την αναγκαιότητα συνεργασίας προκειμένου να στηριχθεί ο πρωτογενής τομέας της Ηπείρου. Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ανάπτυξαν επιμέρους ζητήματα, ενώ συμφωνήθηκε να συνεχιστούν οι συναντήσεις και στο μέλλον.

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Περιφερειάρχης κ. Αλεξ. Καχριμάνης τόνισε πως το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν συσκέψεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες στους Δήμους της Περιφέρειας για την ενημέρωσή τους στο ζήτημα της νομιμοποίησης των κτηνοπτηνοτροφικών εγκαταστάσεων. Σε αυτή την προσπάθεια ζητήθηκε και η συνδρομή του ΓΕΩΤΕΕ, σημείωσε χαρακτηριστικά.
«Για εμένα είναι το πιο βασικό να στηρίξουμε τον πρωτογενή τομέα και ειδικά την κτηνοτροφία. Θα έχουμε συνεχείς επαφές γιατί όλα αυτά είναι χρήσιμα για να βοηθήσουμε τον κόσμο».
Στα θέματα που απασχόλησαν την συνάντηση αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του παραρτήματος Ηπείρου και Νήσων του ΓΕΩ ΤΕΕ κ. Σπύρος Μπαλαμπέκος, κάνοντας ειδική αναφορά στις επικείμενες ενημερωτικές συσκέψεις για τη νομιμοποίηση των κτηνοπτηνοτροφικών εγκαταστάσεων της Ηπείρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: