Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η




ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ


Θεσσαλονίκη, 7 Απριλίου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΕΩΤ.Ε.Ε.
ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
 

ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 64, 546 31  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310 278817-8, FAX: 2310 236308
Δ/ΝΣΗ E-mail: members@geotee.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Σοφία Καρακασίδου
                   Ασπασία Πρίτσα
                          Άρτεμις Μπαρουκτσή







Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014
η προθεσμία  για την υποβολή Δήλωσης για την Συνέχιση Άσκησης του Γεωτεχνικού Επαγγέλματος

Tο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) ενημερώνει τα μέλη του ότι το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.), στην 3η/2014 συνεδρίασή του, αποφάσισε να δώσει παράταση στην ημερομηνία υποβολής Δήλωσης Συνέχισης Άσκησης Γεωτεχνικού Επαγγέλματος μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2014, προκειμένου να διευκολύνει όσους συναδέλφους διέθεταν Άδεια Άσκησης Γεωτεχνικού και δεν υπέβαλαν τη σχετική Δήλωση μέχρι την 9η Δεκεμβρίου 2013 (σε υλοποίηση της υπ’ αριθ. 3115/9-9-2013 σχετικής εγκυκλίου του Υπ.Α.Α.Τ.).
Υπενθυμίζεται ότι η Δήλωση Συνέχισης Άσκησης Γεωτεχνικού Επαγγέλματος γίνεται ΑΤΕΛΩΣ, με μόνη απαραίτητη προϋπόθεση για τη διεκπεραίωση της σχετικής Δήλωσης, το μέλος να είναι οικονομικά ενήμερο μέχρι και το προηγούμενο έτος (η συνδρομή υπέρ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ανέρχεται στο ποσό των 15€/έτος).
Κατόπιν της ανωτέρω απόφασης, η προθεσμία για την υποβολή της Δήλωσης Συνέχισης Άσκησης Γεωτεχνικού Επαγγέλματος λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2014.
Παρακαλούνται τα μέλη που δεν έχουν υποβάλει ακόμη τη σχετική Δήλωση*, να φροντίσουν για την κατά το δυνατόν υποβολή της, προκειμένου να αποφύγουν τη ταλαιπωρία που δημιουργείται όταν εξαντλούνται οι προθεσμίες και υποβάλλονται την τελευταία στιγμή, μαζικά, οι σχετικές δηλώσεις, με αποτέλεσμα τη δημιουργία δυσλειτουργιών και καθυστέρησης τόσο στη λήψη από πλευράς ΓΕΩΤ.Ε.Ε. των fax και των email που αποστέλλουν, όσο και στη σχετική ενημέρωση που λαμβάνουν από τα αρμόδια τμήματα του Επιμελητηρίου για τη πορεία της αίτησής τους.
Επιπλέον ενημερώνουμε τα μέλη μας, που ήδη έχουν υποβάλλει τη σχετική αίτηση, ότι λόγω του τεράστιου αριθμού των αιτήσεων που έχει να επεξεργαστεί το Αρχείο Μελών του Επιμελητηρίου, θα λάβουν αρχικά ειδοποίηση (με email) ότι η αίτησή τους έχει πρωτοκολληθεί και σε περίπτωση που τα δικαιολογητικά τους είναι ελλιπή θα ενημερωθούν είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε με φαξ είτε με επιστολή.
Η αποστολή των σχετικών βεβαιώσεων απαιτεί περίπου 2 μήνες από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.
Με το πέρας της παραπάνω διαδικασίας το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. θα αναρτήσει μητρώο απασχολουμένων γεωτεχνικών κατά κλάδο, όπως υποχρεωτικά προβλέπεται από το αρ. 6 του Π.Δ. 344/2000, όπως αυτό τροποποιήθηκε και ισχύει, στο οποίο θα εμφανίζονται εκείνοι οι γεωτεχνικοί, μέλη του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., που έχουν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση του γεωτεχνικού επαγγέλματος.

Σημαντική Σημείωση:
H Δήλωση Συνέχισης Άσκησης Γεωτεχνικού Επαγγέλματος που θα πρέπει να υποβάλλουν τα μέλη μας, είναι αναρτημένη στη κεντρική σελίδα του επιμελητηρίου.

Από το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας



*Σε περίπτωση που έχετε αποστείλει τη Δήλωση Συνέχισης Άσκησης Γεωτεχνικού Επαγγέλματος, ζητούμε συγγνώμη για την ενόχληση και παρακαλούμε αγνοήστε το παρόν μήνυμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: